Go to Top

Siste nyheter

Redningskonferansen 2021

Redningskonferansen for 2021 er rett rundt hjørnet, og i år skal vi feire at Redningstjenesten i Norge er 50 år! Bli med! Konferansen vil bli avholdt i Bodø.

Les mer

Hospitering hos ICE-SAR Highland Patrol 2019

Nå har du muligheten til å bli med en lokal redningsgruppe på den fantastiske sagaøya Island en hel uke! Du får muligheten til å bli med ICE-SAR Highland Patrol i den mest spennede og flotte naturen Island har å by på. La ikke muligheten gå fra deg!

Les mer

Det er ikke tilfeldig at det går bra

Hilde Brandshaug Vikås, LRS representant og frivillig i Røde Kors Hjelpekorps, var en av de mange som deltok under aksjonen på Hustavika. Da Hilde sto på mottakssenteret den dagen og så på alle de frivillige som stilt opp, kjente hun på den sterke følelsen av stolthet over hva de frivillige i redningstjenesten faktisk representerer. Det er nemlig ikke tilfeldig at alle de frivillige stillte opp og bidro. Dette er engasjerte og faglig sterke frivillige som øver og trener for å gjøre seg gode for redningstjenesten.

Les mer

Vi bruker cookies på våres nettsider for å bedre brukeropplevelsen og til statistikkformål. Godtar du dette og vil bruke siden som før klikk her, eller les mer.